Silmek İstediğinize Eminmisiniz ?

Eminseniz Lütfen Evet'e Basın.

E-Tahsilat Özellikleri

PHP : Hypertext Preprocessor (Türkçe: Üstünyazı Önişlemcisi [2]) (Aslen: Personal Home Page - Kişisel Ana Sayfa) , internet için üretilmiş, sunucu taraflı, çok geniş kullanımlı, genel amaçlı, HTML içerisine gömülebilen betik ve programlama dilidir[2]. İlk kez 1995 yılında Rasmus Lerdorf tarafından yaratılan PHP'nin geliştirilmesi bugün PHP topluluğu tarafından sürdürülmektedir. Ocak 2013 itibarıyla 244 milyondan fazla web sitesi PHP ile çalışırken, 2.1 milyon web sunucusunda PHP kurulumu bulunmaktadır.

MySQL, altı milyondan fazla sistemde yüklü bulunan çoklu iş parçacıklı (İng. multi-threaded), çok kullanıcılı (İng. multi-user), hızlı ve sağlam (İng. robust) bir veri tabanı yönetim sistemidir.

UNIX, OS/2 ve Windows platformları için ücretsiz dağıtılmakla birlikte ticari lisans kullanmak isteyenler için de ücretli bir lisans seçeneği de mevcuttur. Linux altında daha hızlı bir performans sergilemektedir. Kaynak kodu açık olan MySQL'in pek çok platform için çalıştırılabilir ikilik kod halindeki indirilebilir sürümleri de mevcuttur. Ayrıca ODBC sürücüleri de bulunduğu için birçok geliştirme platformunda rahatlıkla kullanılabilir.

Responsive web tasarım, duyarlı, uyumlu web tasarım anlamına da gelir. Son yıllarda adını sıkça duyduğumuz bu web tasarım şekli ilk olarak 2010 yılında ortaya çıktı ve son bir kaç yıldır dünyada ve ülkemizde popüler oldu.
Responsive tasarım, web sitesinin mobil ve tablet cihazlardan girildiğinde site içindeki resim, yazı gibi elementlerin ekran genişliğine göre yeniden şekillenip ekrana tam oturması ile oluşur. Genellikle desktop, tablet ve mobil versiyon olarak 3 kademeli şekilde tasarlanır.

HTML 5 ve CSS 3, biçimlendirme dillerinin ulaştığı son noktadır. Şu an için HTML 5'in web sayfalarına video eklemeyi kolaylaştırması en dikkat çeken özelliği. Tabii HTML 5'in video ekleme dışında kullanıcılar ve geliştiriciler için pek çok gelişmiş özelliği bulunuyor.
“Secure Sockets Layer” kısaltması olarak adlandırılan SSL ,Sunucu ile istemci arasındaki iletişimin şifrelenmiş şekilde yapılabilmesine imkan veren standartlaşmış bir teknolojidir.
En yaygın kullanım şekli, web ortamında, Sunucu ile tarayıcı(Internet Explorer gibi..) arasındaki iletişimin şifrenlenmesi şeklindedir.
SSL, standart bir algoritmadır.Milyonlarca web sitesinde güvenli veri iletişimi için kullanılmaktadır.

Güvenlik
Hızlı Öde altyapısı ve yazılımları uluslararası güvenlik standardı olan PCI DSS standartlarındadır. Kredi kartı bilgilerinin güvenliği için 256 Bit SSL kullanılmakta, ödeme ve tahsilat işlemleri 3D secure güvenlikle gerçekleştirilebilmektedir. Yazılımların çalıştığı donanımlar 3 katmanlı güvenlik sistemleriyle korunmakta ve 3 katmanlı yedekleme yapılmaktadır.

3D SECURE NEDİR?
İnternet ortamında kredi kartı ve banka kartıyla yapılan ödemelerin güvenliği için geliştirilmiş bir sistemdir. İşlemler kart sahibinin cep telefonuna gönderilen şifre ile tamamlanmakta ve karttan izinsiz işlem engellenmektedir. Visa ve Mastercard’ın geliştirdiği 3D secure hem kart sahipleri hem de firmaları sahtekarlıklara karşı korumaktadır.

3D SECURE NEDEN GÜVENLİDİR?
3D Secure sisteminde, kredi kartı ödeme işlemi gerçekleşirken, banka tarafından kart sahibinin cep telefonuna işlem kodu gönderilir ve kart sahibinin kimliği doğrulanır. Böylelikle kartın kart sahibi haricinde yetkisiz ve art niyetli kişiler tarafından kullanılması engellenmiş olur.

3D SECURE NASIL İŞLER?
Kart sahibinin cep telefonuna ödeme işlemi esnasında banka tarafında tek kullanımlık kod gönderilir, kart sahibi işlem kodunu girerek işleme devam eder. Kod, banka tarafından doğrulanınca işlem tamamlanır. Kodun doğrulanmaması durumunda ödeme işlemi gerçekleşmez.

Sizde hemen Hızlı Öde E-Tahsilat Sistemi mutlu müşterilerimiz arasına katılmak için +90 (532) 200 9852 veya [email protected] ile bize ulaşın, ihtiyacınıza uygun E-tahsilat çözümünü size sunalım

PHP Hypertext Preprocessor

MySQL

Responsive Web

HTML 5/CSS 3

Secure Sockets Layer